Eetzo

De hele dag door zijn wij bezig met eten en drinken. Voeding heeft een belangrijke relatie met onze gezondheid. Het gaat om het vinden van de juiste balans tussen wat wij eten en wat onze voedingsbehoefte is. Of het nu gaat over vitamines, mineralen, vet of eiwit.

Bij ons is er een overvloed, zo zelfs dat wij door de overdaad ziek kunnen worden. De naam welvaartsziekten zegt genoeg. Het is zelfs vaak de kunst om te overleven in overvloed.

Het mooiste is als eten en drinken helemaal tot hun recht komen. Als je al het goede wat er in zit eruit haalt; letterlijk en figuurlijk. Geniet van eten en drinken, hou je lichaam gezond en voel je fit. Dat is waar ik voor ga en waar ik u graag in wil begeleiden.

Ik vind het belangrijk om een persoonlijke band met u op te bouwen, en van daaruit advies te geven. Ik nodig mensen uit om hun motivatie voor  het aanpassen van hun voeding te onderzoeken. En het gevoel dat ten grondslag ligt aan het bestaande voedingsgedrag op te sporen. Ik wil een beroep doen op eigen motivatie en wilskracht. Met goede sturing en ondersteuning van de diĆ«tist zijn ze de basis van de behandeling.